Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2024: Acești nativi vor avea inima frântă

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 26 ian 2024, 09:00

Dragostea nu plutește în aer pentru nativii acestei zodii

Sursa: Kanal D

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de duminică, 28 ianuarie 2023, dar și cine sunt nativii ce nu au parte de dragoste în această zi.

Horoscopul acestei zile de duminică este cât se poate de divers, deoarece astrele par să nu se pună de acord sub niciun punct, nu este doar bine și nu este doar rău. Gemenii și Racii se află în antiteză, crustaceelor noastre preferate fiindu-le greu să se integreze, pe când Gemenii se descurcă minunat la acest capitol.  Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii tânjesc după relaxare

Nativii zodiei Berbec au parte de mult așteptata pauza pe care au visat-o de-a lungul săptămânii. Deși sunteți pregătiți fizic de această pauză, nu aveți nicio idee cum să vă umpleți timpul liber așa că vă simțiți prinși între patru pereți. Apelați la cei dragi pentru idei sau chiar pentru a petrece timp alături de aceștia deoarece ei pot avea câteva idei mai inovative legate de cum să vă relaxați împreună.

Taurii își iubesc munca

Anul 2024 a început puternic din punctul de vedere al nativilor Taur, iar aceștia se chinuie să țină pasul așa că ajung să aibă și weekendurile pline de muncă. Deși nu este plăcut, nativii își dedică viața muncii și urmează să pună la punct ultimele detalii legate de un proiect important din cadrul jobului acestora. Taurii trebuie să aibă grijă la modul în care se agită pentru a nu ajunge într-o stare de extenuare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Gemenii sunt lideri înnăscuți

Tipic Gemenilor, aceștia reușesc să se integreze în orice grup social, deseori ajungând chiar liderii acestor grupuri. Astăzi este ziua perfectă pentru a face noi prieteni sau a începe noi activități în care să vă implicați trup și suflet. Toți cei din jur vă urmează cuvântul cu încredere deoarece sunteți mereu cu capul pe umeri și aveți o gândire deschisă.

Racii duc lipsă de încredere

Opusul Gemenilor în această zi sunt chiar Racii, aceștia ducând lipsă de elementul principal necesar pentru a fi buni lideri. Lipsa lor de încredere și comunicare îi face să pară lideri slabi și adversari josnici, motiv pentru care nu sunt tocmai luați în serios la locul de muncă. Astrele recomandă o discuție sănătoasă cu voi înșivă pentru a le demonstra tuturor de ce sunteți cu adevărat capabili.

Vești bune pentru Lei

Leii au parte de vești buni la final de săptămână deoarece în sfârșit vor obține acele rezultate medicale pe care le așteptau de ceva timp. Fiți atenți la modul în care reacționați deoarece, orice veste bună este precedată de una proastă și trebuie să fiți pregătiți pentru orice situație. Astrele recomandă o apropiere de persoanele dragi, astfel încât să nu fiți niciodată pe cont propriu.

Fecioarele își întăresc intuiția

Persoanele născute sub semnul Fecioarei vor avea parte de mai multe momente critice în această zi, deoarece astrele vă pun la încercare abilitățile de recunoaștere a persoanelor și intuiția. Trebuie să profitați de fiecare ocazie ce se ivește deoarece așa vă puteți asigura că cei din jurul vostru sunt cu adevărat așa cum credeați. Nu vă lăsați înșelați când vine vorba de caracter, deoarece puteți ajunge răniți.

Citește și: Horoscopul anului 2024 pentru Pești: Urmează o perioadă plină de prosperitate

Dragostea plutește în aer pentru Balanțe

Pe timp ce trece, ziua îndrăgostiților este tot mai aproape însă Balanțele beneficiază de tratament special zilnic. Persoana iubită își arată iubirea zilnic, fie prin cadouri, fie atingeri sau cuvinte drăgăstoase, iar nativii acestei zodii sunt în al nouălea cer datorită atenției primite, iar această zi de duminică nu va fi deloc diferită.

Scorpionii au nevoie de timp

Deși erați complet pregătiți să vă relaxați, planurile nu sunt tocmai puse cap la cap așa cum v-ați dorit, ceea ce vă afectează timpul de odihnă. Stresul și oboseala își fac simțită prezența iar aceste sentimente vă demoralizează și vă pun bețe-n roate atunci când vine vorba de dezvoltarea planurilor pentru proiectul pe care îl aveți în minte.

Săgetătorii au nevoie de o schimbare de atitudine

Nativii născuți sub semnul Săgetătorului au probleme în dragoste din cauza lipsei de încredere și comunicare. Nu sunteți obișnuiți să vi se spună ce puteți sau nu să faceți, însă nu vă place atunci când persoana iubită nu vă urmează regulile. Aveți nevoie de o discuție deschisă cu aceasta, pentru a putea evita orice posibilă agravare a situației, de altfel, trebuie să aveți grijă atunci când vine vorba de problemele cu controlul, de care dați dovadă.

Fantomele trecutului îi bântuie pe Capricorni

Capricornii sunt cu gândul la trecut, lucru ce nu le este tocmai benefic deoarece anumite incidente îi fac să nu își poată ține sentimentele sub control. Cere-ți ajutorul celor din jur pentru a putea evita viitoarele explozii temperamentale, deoarece aceste gânduri și sentimente negative vă vor produce dificultăți pe parcursul timpului.

Vărsătorii trec printr-o despărțire

Nativii zodiei Vărsător au parte de unele dintre cele mai grele momente din viața lor sentimentale deoarece trec printr-o despărțire. O relație de lungă durată a ajuns la sfârșit iar acest lucru le străpunge inima nativilor, făcându-i astfel să cadă într-o gaură neagră de gânduri negative și pline de ură pentru propria persoană. Aveți nevoie de timp și persoanele dragi, pentru că trebuie să vă amintiți că toate astea nu sunt vina voastră.

Peștii au parte de o zi plină

Duminica este ziua perfectă pentru cumpărături și plimbări, însă traficul nu va fi de partea nativilor. Aceștia vor ajunge blocați în spatele șirurilor de mașini, lucru ce le va lua tot cheful de cheltuit bani. Fie că vedeți asta ca un lucru bun sau un lucru rău, până la urmă veți ajunge la destinație și veți uita de toată harababura ce s-a petrecut pe drum. Aveți totuși grijă de modul în care vă împărțiți finanțele pentru a evita o gaură în buget.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?