Horoscopul zilei: iata cum vei muri in functie de zodia ta

Autor: B.M.
Actualizat: 21 dec 2017, 10:28

Moartea este un subiect pe care nimeni nu doreste sa il abordeze.

Cu toate acestea fenomenul mortii este prezent in viata fiecaruia dintre noi, iar unii constientizeaza mai mult sau mai putin acest lucru.

Iata ce spun astrele despre modul in care isi va gasi sfarsitul fiecare zodie in parte:

Berbec

Zodie aventuroasa si plina de initiative, berbecul isi va gasi sfarsitul destul de devreme, din cauza iresponsabilitatii de care da dovada uneori.

Daca este provocat, berbecul nu va ezita si va demonstra tuturor ca tine piept oricarei situatii si ca are destul curaj sa faca orice. Asta poate fi o abordare potrivita in anii tineretii, dar, dupa o varsta, curajul nebunesc, provocarile si pariurile devin periculoase.

Taur

Taurii sunt firi dificile si se inteleg destul de greu cu unii oameni. Toata aceasta lipsa de interes pentru comunicare s-ar putea sa le aduca moartea prematura.

Daca esti taur si ai trecut deja de varsta primelor emotii, nu te lua la cearta cu vecinul de pahar, nu te contrazice cu un nativ din scorpion sau berbec si nu insista ca ai dreptate atunci cand partenera ta ridica tigaia. Cel mai mare risc pentru tauri este sa enerveze pe cineva atat de tare incat sa-i impinga la crima.

Gemeni

Nativii din gemeni sunt exact la polul opus de tauri: comunica prea mult. Faptul ca sunt o zodie inteligenta si creativa nu inseamna ca trebuie sa piseze pe toata lumea cu ideile lor nastrusnice. In plus, firea lor duplicitara ii impinge deseori spre o viata dubla. S-ar putea ca gemenii sa-si gaseasca sfarsitul in urma unei gelozii bolnave a partenerului sau dupa ce au fost prinsi cu mata in sac de catre un coleg mai instabil psihic.

Rac

Racii sunt firi sensibile si introvertite, asa ca risca mereu sa sufere de depresii. Daca nu le iese ceva, racii se supara foarte tare si asta le poate cauza pe termen lung multa durere in suflet. Depresiile si angoasele nu sunt de joaca, iar sensibilii raci trebuie protejati spre sfarsitul vietii. Moartea unui prieten drag, reducerea pensiilor sau scumpirea medicamentelor pot fi un capat de tara pentru raci.

Cititi continuarea pe pagina 2 >>>>