Horoscopul zilei prezentat de Viviana Sposub la Dimineața cu noi, 12 aprilie 2022. Iată ce ne rezervă astrele! Cele mai noi previziuni de la astrologul Alexandra David!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2022, 11:55

Viviana Sposub a prezentat previziunile astrale pentru astazi, la Dimineata cu noi

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a adus cele mai noi previziuni astrale pentru nativii fiecărei zodii în parte. Iată cele mai bune sfaturi ale zilei de la astrologul Alexandra David.

Ca în fiecare zi cei patru matinali simpatici, Bursucu, Viviana, George și Patrizia au început în forță emisiunea Dimineața cu noi, cu multă distracție, momente hazlii, rețete delicioase, muzică de calitate, voie bună și multă energie pozitivă.

Horoscopul zilei prezentat de Viviana Sposub la Dimineața cu noi, 12 aprilie 2022

Viviana Sposub a prezentat cele mai noi previziuni astrale pentru nativii celor 12 zodii.

Iată cele mai bune sfaturi transmise de astrologul Alexandra David:

Berbec

Este o zi mai creativă decât de obicei, în care ai toate șansele să-ți foloseșți imaginația în cel mai productiv mod cu puțînță! Tot astăzi este o zi perfectă pentru a te ocupă de sufletul tău și de mintea ta! S-ar putea să ai anumite constientizari!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur

O zi benefică din punct de vedere social! Este bine să fii deschis la orice fel de oportunități care vin către ține prin intermediul oamenilor!

Gemeni

Astăzi este o zi în care ai aspecte deosebit de bune legate de carieră! Chiar este recomandat să stabileșți un obiectiv important! Să-ți pui o dorința pentru că are toate șansele să se îndeplinească în curând!

Rac

O zi specială din punct de vedere al călătoriilor și al relațiilor cu străinătatea! Orice are legătură cu aceste domenii este bine aspectat! De asemenea poți avea constientizari puternice sau îți poți schimbă anumite filosofii de viață!

Leu

Astăzi atenția ta este pe propria persoană! Ai aspecte bune legate de călătorii și aspecte mai puțîn favorabile legate de relații, în special de cea de cuplu!

Fecioară

Este o zi minunată pe plan relațional! Dacă în ultima perioada ai avut parte de greutăți în acest domeniu, ai încredere, pentru că o minune este posibilă, mai ales astăzi!

Citeste si: EXCLUSIV! De ce a renunțat Viviana Sposub, de fapt, la muzică. Cine și ce a împiedicat-o să-și urmeze visul de a deveni cântăreață

Balantă

O zi bună din punct de vedere profesional! Dacă plănuieșți de ceva timp să-ți schimbi jobul, atunci astăzi poți face ceva în această direcție!

Scorpion

Este o zi cu adevărat specială din punct de vedere romantic și creativ! Scorpionii singuri au șanse mari să își întâlnească sufletul pereche!

Săgetător

Astăzi ai aspecte deosebit de bune pentru casă, familie și tot ceea ce ține de locuința sau de spațiul intim! Dacă ai avut recent tensiuni cu membrii familiei este o zi bună pentru împăcare!

Capricorn

Este o zi excepțională pentru tot ceea ce ține de studii și de călătorii! Relația cu frații și surorile dar și cu persoanele apropiate este foarte bine aspectata!

Vărsător

Pe plan financiar îți merge foarte bine! Setează-ți obiective mărețe pentru următoarea perioada deoarece ai toate șansele să se îndeplinească și tu să ai succes pe plan material!

Pești

Astăzi este o zi WOW pentru ține! O zi în care se pot produce miracole la propriu! Pune-ți o dorința și ai încredere că se va îndeplini!

Citeste si: Horoscopul zilei cu Viviana Sposub, la Dimineața cu noi, 11 aprilie 2022. "Începem săptămâna în forță" Previziunile pentru fiecare zodie de la astrologul Alexandra David!