HORROR: A INGHETAT cand a deschis frigiderul dimineata! A fost la un pas de a intra in spital

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:30

In fiecare dimineata cu totii suntem morocanosi si ne miscam mai greu, insa protagonista intamplarii care urmeaza cu siguranta s-a trezit instant dupa intamplarea de care a avut parte.

De vina a fost iubitul ei, care i-a facut o farsa de zile mari. Fara sa se gandeasca la posibila ei reactie, tanarul a pus in frigider, chiar pe primul raft, un cap uman facut din silicon. A ales si un model anume, cat mai inspaimantator: unul cu gura larg deschisa.

A doua zi de dimineata farsa lui si-a atins scopul. Tanara a suferit un adevarat soc in momentul in care a deschis frigiderul.

A inceput sa urle iar, la un moment dat, a facut si un atac de panica. In cele din urma, insa, si-a revenit. Suntem convinsi ca nu isi va ierta prea curand iubitul pentru ceea ce i-a facut. Voi cum ati fi reactionat?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.