HORROR. A ramas CHEALA dupa ce coafeza i-a lipit extensiile de par cu super glue

Editor: Alexandra Dragos Author: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 16:20

O femeie din Anglia, in varsta de 38 de ani, a trecut prin clipe de groaza dupa ce coafeza i-a lipit extensiile de par cu super glue.

Alexis Stanton, o femeie in varsta de 38 de ani din Marea Britanie a facut plangere penala la politie dupa ce a ramas cheala din cauza stilistei care s-a ocupat de parul ei. Clienta a vrut extensii de par, iar coafeza i-a lipit mesele cu super glue.

Substanta toxica i-a ars parul pana la scalp, femeie prezentand numeroase goluri pe pielea capului. Alexis Stanton a avut un soc cand s-a vazut cheala dupa ce platise la coafor o gramada de bani ca sa aiba parul lung.

" Nu as vrea ca acest lucru sa i se intample nimanui ",a declarat femeia pentru Daily Mail. Ea s-a vazut nevoita sa se rada in cap pentru ca parul sa se regenereze.

" Inca mai am dureri, scalpul este distrus. Am plans atat de mult", a spus Alexis Stanton. Femeia a marturisit ca s-a simtit mutilata, ca si cum feminitatea i-ar fi fost stirbita in urma acestui incident.


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.