HORROR: A vrut sa manance o banana, insa A INLEMNIT cand a vazut ce a gasit in ea! "Puteam sa mor INSTANT"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 21:03

O femeie din Marea Britanie a trait cosmarul vietii ei, fiind la un pas de moarte. Consi Taylor, in varsta de 29 de ani, a cumparat o punga de banane de la un lant celebru de supermarket-uri.

Ulterior a deschis-o si a incercat sa manance una dintre ele. A observat niste pete albe pe coaja, insa a crezut ca sunt puncte de mucegai. Nu mica i-a fost mirarea atunci cand s-a trezit cu zeci de paianjeni in jurul ei.

"Credeam ca sunt puncte de mucegai, insa erau oua de paianjeni. Fix in acel moment au iesit, erau foarte multi. M-am speriat teribil", povesteste femeia.

Ea a facut cateva poze pe care le-a trimis unui specialist.

A trait un adevarat soc in momentul in care acesta i-a spus ca este vorba despre cea mai periculoasa specie de paianjeni din lume, care pot ucide un om dintr-o singura muscatura.

Imediat femeia si-a evacuat familia din casa si a facut plangere la lantul de supermarket-uri. Reprezentantii magazinului s-au oferit sa plateasca deparazitarea completa a casei si sa achite cheltuielile cu cazarea temporara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.