HORROR. Adolescent OBSEDAT de serialul TV Dexter si-a DEZMEMBRAT prietena intocmai ca in scenele de film

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 18:55

Steven Miles, un adolescent in varsta de 17 ani, si-a injunghiat in inima prietena, iar mai apoi a dezmebrat-o intocmai ca in serialul TV Dexter.

Tanarul si-a injunghiat mai intai prietena, o adolescenta pe nume Elizabeth Thomas, in varsta de 17 ani, in camera lui, iar mai apoi folosindu-se de folii din plastic, intocmai ca in scenele din Dexter, a dezmebrat-o si a infasurat ramasitele cadavrului in pungi.

Insa nu a aruncat dovezile crimei in vreun lac, fluviu sau Ocean asa cum facea personajul Dexter din serialul cu acelasi nume, ci le-a ingropat in curtea casei parintilor lui din Oxted, Marea Britanie.

Pentru a dezmembra cadavrul, criminalul s-a folosit de trusa de unelte a tatalui sau, in special de niste fierastraie cu care se taie copacii si crengile acestora.

Criminalul, diagnosticat cu autism, a marturisit singur crima familiei. El a povestit ca sufera de dubla personalitate, si ca a fost fortat de Ed, un spirit care traieste in interiorul lui sa faca aceasta abominabila fapta." Ed m-a obligat sa fac ceva rau", si-a inceput adolescentul confesiunea.


Procurorii care au anchetat cazul atrag atentia asupra impactului emotional tulburator pe care il au asemenea scenarii de Hollywood asupra persoanelor labile psihic. Steven Miles il idolatriza pe personajul Dexter din celebrul serial american.

" O crima oribila rupta din paginile unui serial TV. Criminalul incercand sa imite personajul din film a hotarat la varsta de 16 ani sa ucida cu sange rece si fara remuscare o fata cu care se imprietenise", a declarat unul dintre procurori pentru Daily Mail.

Pentru fapta lui criminalul a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare.

Analiza psihiatrica a stabilit ca adolescentul a fost constient de actele sale in momentul in care a ucis. Familia tinerei vrea sa faca recurs. In opinia lor criminalul merita sa stea dupa gratii toata viata.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.