HORROR! Cea mai extrema metoda de slabit. Si-au cusut un plasture pe limba ca sa nu mai poata manca

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 16:25

O noua metoda de slabit socheaza!

Cei care vor sa slabeasca rapid isi pot coase pe limba un plasture special care va face din mancat o experienta de cosmar. Si asta pentru ca vor avea dureri sfasietoare in timp ce mesteca. Cei care apeleaza la acest mijloc extrem de a slabit sunt fortati sa isi schibe automat regimul alimentar. Nu vor mai putea manca mancare solida din cauza durerilor in timp ce mesteca, asa ca vor trece pe hrana exclusiv lichida.


Controversata si revolutionara metoda de slabit a fost lansata intr-o clinica din Beverly Hills de un chirurg plastic pe nume Nikolas Chugay. Plasturele te ajuta sa slabesti nu mai putin de 13 kilograme intr-o singura luna si asta gratie hranei lichide.

Insa, medicul isi avertizeaza pacientii care vor sa recurga la asemenea metoda de slabit ca vor avea limba umflata si nu vor putea articula cuvinte o perioada de timp.
Unii dintre acestia pot prezenta si insomnii sau dureri de cap din cauza ca se forteaza sa nu isi miste limba.

Chirurgul sustine, totusi, ca plasturele de slabit poate fi purtat doar o singura luna. Dupa acest interval limba isi va recapata caracteristicile anterioare, nu vor fi cicatrici sau semne, dar medicul adauga ca poate fi reincorporat pe limba ori de cate ori pacientul isi doreste.

Dieta pe baza de hrana lichida trebuie sa includa 800 de calorii pe zi, astfel incat sa asigure nutritia organismului, dar sa fie vizibile si rezultatele plasturelui minune.
Interventia nu este la indemana oricui, insa! O asemenea procedura costa 2000$, iar pana acum 60 de paciente au recurs la aceasta metoda de slabit.

Dr. Nikolas Chugay
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/medic-639beeb61262007084e3a3531508d201.JPG