HORROR! Cum a terorizat o nebuna pasagerii si personalul de bord in timpul unui zbor cu avionul

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 07:30

Nu ai vrea sa calatoresti cu avionul alaturi de o asemenea pasagera! O femeie a reusit sa transforme un zbor linistit intr-o cursa de cosmar.

Pasagerii si personalul de bord al unui avion care zbura spre Tampa, un oras din Florida, Statele Unite, au fost terorizati de o pasagera care nu a putut fi calmata sub nicio forma. Se pare ca in timpul zborului, cel mai probabil din cauza fricii, femeia nu si-a mai putut controla emotiile si a inceput sa tipe neincetat “ Domnul est salvatorul meu! ”. Desi ceilalti calatori, dar si stewardesele au incercat sa-i explice ca totul va fi in regula, pasagera nici nu a vrut sa auda.

Speriati ca ar incerca sa deschida vreo usa, ceea ce ar fi fost fatal pentru toti cei care se aflau in avion, unul dintre calatori a fost rugat sa o pazeasca pe nebuna. Femeia a tipat pana cand avionul a aterizat, terorizand atat personalul, dar si restul pasagerilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.