HORROR. Cum arata adolescenta care nu a mai mancat de un an de zile. Fata REFUZA sa se hraneasca!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 aug 2021, 00:45

Emma Duffy, o tanara in varsta de 24 de ani, sufera de anorexie inca de pe vremea cand avea doar opt ani.

Comentariile rautacioase pe care le-a auzit mai intai la scoala, venite din partea celorlalti colegi, au facut-o sa fie atenta la ceea ce mananca inca din frageda pruncie. Emma Duffy, o tanara in varsta de 24 de ani din Marea Britanie, a suferit atat de anorexie, cat si de bulimie inca de cand avea doar opt ani.

Daca ar fi fost doar atenta la ceea ce mananca, nu ar fi fost o tragedie.

Tanara a pierdut, insa, rapid controlul intre ceea ce e bine sau rau pentru sanatatea ei. Boala a pus stapanire pe ea de la o varsta la care ar fi trebuit sa fie preocupata de papusi sau povesti cu printi, mai degraba, decat de numarul caloriilor din farfurie.

Pe langa anorexie si bulimie, medicii i-au anuntat pe parintii fetei ca tanara sufera si de tuburari de personalitate. Bolile ei s-au agravat atat de tare, incat fata a ajuns sa refuse sa mai manance.

De un an de zile este hranita numai prin intermediul perfuziilor. In ultimul timp nici nu s-a mai putut ridica din pat.

In prezent Emma se afla internata in spital sub supraveghere medicala. Parintii se tem, insa, ca este in pericol de a-si pierde viata. Tanara a incercat pana acum sa se sinucida de 9 ori. Ultima oara a inghitit lame de ras. Medicii le-au transmis parintilor sa se pregateasca la ce e mai rau deoarece organele ei interne au suferit leziuni majore, in urma acestui gest necugetat de a-si lua viata.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Familia se zbate sa stranga suficienti bani pentru a amenaja un salon acasa unde sa angajeze ajutor specializat pentru a-si salva fiica. “ E din ce in ce mai slabita. Are nevoie de ajutor. Speram sa strangem bani pana nu e prea tarziu pentru ea ”, a declarat ingrijorata mama fetei pentru Daily Mail.