HORROR: E CUTREMURATOR ce i-au facut la BUZE acestui micut! NIMENI nu se mai poate uita la el acum

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 13 oct 2020, 13:05

Toti cei care l-au vazut pe micutul din imaginea alaturata s-au declarat ingroziti si au considerat ca parintii lui sunt iresponsabili.

In poza putem observa un baietel care are niste buze ciudate, foarte mari si rosii, de parca tocmai ar fi fost injectate cu botox. Din cate se pare micutul purta o simpla proteza care facea parte dintr-un costum de Halloween.

Desi parintii lui s-au declarat amuzati in comentariile facute pe Facebook, multi dintre cei care au vazut imaginea i-au criticat si au considerat ca au facut o greseala imensa expunandu-si copilul la astfel de lucruri. Voi ce credeti, au exagerat?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.