HORROR! I-au facut OPERATIE pe viu desi medicii credeau ca anestezia si-a facut efectul. MARURISIRI CUTREMURATOARE ale femeii care a simtit totul pe masa de operatie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:17

O femeie care a fost recent la spital pentru o banala operatie dentara a dezvaluit ca a trecut printr-un adevarat cosmar.

Dianne Parr a mers la medicul stomatolog sa-si extraga doi dinti pentru ca dezvoltase un abces. Medicii ar fi trebuit sa ii faca o anestezie generala pentru a-i paraliza intreg corpul. Insa anestezicul general care i-a fost administrat nu a fost dozat corect.

In momentul cand si-a dat seama ca simte toata durerea dar nu se paote misca sau schita vreun gest de ajutor s-a dezlantuit iadul pentru ea.

40 de minute a indurat totul si credea ca o sa moara din cauza unui atac de inima. Treaza complet insa cu ochii inchisi si fara nicio anestezie, a auzit medicul cum cere intrumentele necesare operatiei. Cand i-a taiat gingia, a crezut ca are un soc. S-au facut erori dupa erori. Nu am adormit definitiv, am simtit la un moment da to stare de ameteala, dar atat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii