HORROR. Impuscaturi ca in Vestul Salbatic in plina strada. Un barbat fara adapost a fost OMORAT sub ochii ingroziti ai trecatorilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Impuscaturi ca in vestul salbatic au avut loc in Los Angeles. Un om al strazii a fost omorat de politisti chiar sub nasul trecatorilor.

Martorii acuza politistii ca victima a fost, practic, executata in mijlocul strazii. Totul a fost filmat de martori, care au privit ingroziti cum barbatul este pus la pamant. Totul a inceput cand un echipaj de politie a raspuns unui apel de urgenta care anunta un jaf. Ajunsi in zona, oamenii legii au incercat sa opreasca un om al strazii, pe care l-au considerat suspect. Cum acesta nu a raspuns somarilor repetate, politistii au tabarat pe el.

In timp ce 2 politisti au imobilizat un pusti care se afla in zona, ceilalti 4 l-au incercuit pe suspect si l-au pus la pamant! Se vede cum il lovesc, in timp ce victima se zbatea sa scape. La un moment dat, se aud strigatele unui politist, urmate de cateva focuri de arma.

##VIDEO133571##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

se stie, inca, exact daca suspectul era inarmat. Totusi, surse din politie spun ca individul ar fi incercat sa ia arma unuia dintre politisti. Oamenii care treceau in acel moment pe strada nu au putut ramane indiferenti la evenimentele pe care tocmai le-au vazut. In timp ce politistii inconjoara zona, zeci de martori au sarit ceara socoteala pentru cele intamplate.

Primele reactii ale politiei din Los Angeles incearca sa justifice cumva incidentul.
Pana acum, insa, nu a existat niciun comunicat oficial al politiei din Los Angeles care sa explice evenimenele. Se va deschide, insa, o ancheta, pentru a se constata daca politistul care a tras a avut justificari reale pentru gestul sau.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.