HORROR! O adolescenta, in AGONIE din cauza unei boli rare care nu ii permite sa inchida ochii si care ii face pielea sa se ingroase FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 08:45

O adolescenta in varsta de 18 ani sufera de o boala extrem de rara din cauza careia risca sa moara.

Hunter Steinitz sufera de ihtioza arlechin, o boala extrem de rara care se caracterizeaza prin ingrosarea excesiva a pielii din pricina faptului ca organismul nu poate hidrata pielea. Din cauza unei erori genetice, transportul lichidelor si lipidelor spre celulele pielii este blocat. Pielea capata un aspect de solzi de peste, se ingroasa si se descuameaza.

Boala este congenitala, iar multi bebelusi nu reusesc sa supravietuiasca. In mod surprinzator, tanara Hunter Steinitz a reusit sa treaca peste perioadele critice din primii ani de viata.
Cu toate astea viata ei este inca in pericol. Pielea ei are un aspect maroniu ca si cum ar fi supravietuit unui incendiu, expresia fetei este impietrita, tanara nu poate face grimase, fata ei arata mereu ca a unui clovn ca si cum ar zambi larg tot timpul. Nu isi poate inchide ochii, poarta peruca pentru ca nu ii creste parul.

In ultima vreme ii este foarte greu sa isi miste pana si degetele mainilor, iar medicii se tem ca adolescenta risca sa moara din cauza deshidratarii severe.
Hunter are nevoie de o toaleta si igiena speciala pe care este obligatoriu sa o faca in fiecare zi daca vrea sa supravietuiasca. In fiecare zi tanara sta cel putin doua ore inmuiata din cap pana in picioare in cada, iar in apa i se pun uleiuri si tratamente speciale. Urmeaza apoi un masaj cu creme si lotiuni care sa-i ajute pielea sa lupte contra bacteriilor si poluarii zilnice.

Adolescenta care este din Pittsburgh, Statele Unite ale Americii, a devenit un adevarat exemplu pentru cei care sufera de boli incurabile.
In ciuda tuturor greutatilor, tanara merge la scoala si vrea sa urmeze chiar si o universitate. Visul ei este sa infiinteze o fundatie care sa-i ajute pe cei care sufera de aceeasi boala ca si ea si nu numai.

Hunter Steinitz
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-0be415eac2a78979433d1847dc8f1f9c.jpg
Hunter Steinitz alaturi de tatal ei
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-c68becce79062f51109b03e8874a2e17.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-f6970c80f4bc554e6d270fff7618e7f3.jpg
Sursa foto: dailymail.co.uk