HORROR - Operatiile ESTETICE au deformat-o. Uite cum arata ACUM! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:41

Lacey Wildd, acum in varsta de 44 de ani arata in urma cu ceva ani ca in imaginea de mai sus, adica era o femeie frumoasa si finuta, dar anii au trecut iar imaginea ei a avut de suferit.

Acesta s-a schimbat nu pentru ca timpul a lucrat in defavoarea ei, ci pentru ca ea si-a dorit sa arata mai "bine" si pentru asta a apelat la nenumarate operatii estetice care au mutilat-o, cel putin noua asa ni se pare.

 

Dupa 13 interventii chirugicale de marire a sanilor, femei vrea sa se supuna unei alte proceduri de marire a sanilor. Ea vrea sa ajunga de la cupa L cat poarta in momentul de fata la sutie, la masura MMM sperand ca va castiga faiama si putere si ca viata copiilor ei se va schimba in mai bine.

 

Lacey este mama a sase copii: Tori de 17 ani, Michael de 15, Brendon de 10 si Jenaveve de 5 ani care nu sunt incantati de obsesia mamei lor deoarece pe langa problemele de santate pe care le-ar putea avea in urma interventiei, acestia vor fi nevoiti sa suporte si glumelecolegilor de scoala care fac referire la felul in care arata mama lor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

O sa ramaneti uimiti cum arata femeia in momentul de fata si imaginati-va cum va arata dupa ce isi va mari din nou bustul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.