HORROR! Pacient pronuntat MORT s-a trezit la MORGA pe masa de autopsie

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 23:10

Medicii legistii dintr-un spital din Kenya au trait un adevarat soc cand un pacient pronuntat mort s-a trezit pe masa de autopsie.

Ancheta fara precedent in Kenya dupa ce un barbat in varsta de 24 de ani pronuntat mort, s-a trezit la morga cu putin timp inainte ca medicii legisti sa-i faca autopsia. Tanarul urma sa fie pregatit pentru imbalsamare, insa a avut mare noroc ca s-a trezit la timp!

Personalul de la morga a inceput sa tipe si a luat-o la fuga cand au vazut ca mortul sau cel putin asa credeau ei, vorbeste si le cere ajutorul.

Pacientul, pe nume Paul Mutora, fusese dus de urgenta la spital dupa ce a baut insecticid, in incercarea de a se sinucide.

Reprezentantii spitalului au declarat presei ca i-au dat pacientului medicamente care sa anihileze efectul otravei in corp, in special o substanta numita atropine care poate cauza uneori micsorarea batailor inimii si dilatarea excesiva a pupilei. Cum Paul Mutora nu mai raspundea la niciun stimul, medicii au crezut ca a decedat si l-au declarat mort.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire