HORROR. Pacientii unui medic stomatolog instiintati sa-si faca testul HIV dupa ce s-a descoperit ca NU STERILIZA instrumentele

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 03:20

Caz socant in Marea Britanie! Un medic stomatolog este acuzat ca si-a infectat una dintre paciente cu virului HIV din cauza ca nu steriliza corect instrumentele.

Dr. Desmond D'Mello din Nottingham, Marea Britanie a fost pus sub urmarire penala dupa ce s-a descoperit ca una dintre pacientele sale, Amy Duffield, o tanara in varsta de 23 de ani, a murit la scurt timp dupa ce a fost la dentist. Tanara se simtea foarte rau si avea simptome asemenatoare cu cele ale gripei. A fost internata de urgenta la spital, insa a murit din cauza unei miocardite virale acute.



La autopsie s-a descoperit ca tanara fusese infectata cu HIV. Anchetatorii au descoperit ca tanara s-a infectat in urma unei vizite la dentist. Doctorul nu steriliza instrumentele si aparatura medicala! Dupa aceasta tragedie, pacientii care au trecut prin cabinetul dr. Desmond D'Mello au fost instiintati de autoritati sa-si faca mai multe analize medicale pentru a vedea daca au fost infectati cu virusul HIV, hepatita C sau alte boli.


Dr. Desmond D'Mello


Amy Duffield

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii


Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.