HORROR! PRIMELE POZE cu fata omului care a fost SFASIATA de un drogat! INTERZIS celor sub 18 ani FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 22:40

Poze infricosatoare au aparut astazi pe internet cu fata omului care a fost atacat de un barbat aflat sub influenta drogurilor.

Chipul barbatului fara adapost, care a fost practic sfasiat cu dintii, este distrus in proportie de 75%. Macelul a durat 18 minute.

 

Cei care au vazut victima sustin ca sunt cele mai infioratoare rani pe care le-au vazut vreodata. Barbatul atacat se afla intr-un spital din Miami, insa doctorii ii dau sanse slabe de supravietuire, mai ales ca el are 65 de ani.

 

Pozele infioratoare in galeria foto de mai jos.

ATENTIE: Imagini socante! INTERZIS celor sub 18 ani!

 

Efectul halucinogen, provocat de sarurile de baie?

 

Rudy Eugene, in varsta de 31 de ani a atacat omul fara adapost in timp ce era sub influenta unui drog halucinogen.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Atacatorul a fost in cele din urma impuscat, dupa ce a refuzat sa se supuna ordinelor politistilor care s-au deplasat la fata locului. Initial autoritatile au spus ca atacul lui Rudy a fost provocat de o supradoza de LSD, combinata cu cocaina.

 

Ulterior, surse din randul anchetatorilor au declarat ca atacatorul era de fapt sub influenta unor stimulente sintetice, asa numitele saruri de baie, combinate cu mephedrona.

 

Impreuna, cele doua substante creeaza un efect halucinogen extrem de agresiv, ceea ce ar putea explica iesirea de animal a omului.

 

Raportul toxicologic nu a fost inca finalizat.

 

Taguri: