HORROR. Si-au ingropat bunica cu telefonul in SICRIU, dar au INLEMNIT cand un primit un mesaj de pe numarul ei de telefon

Autor: A.D. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 feb 2017, 04:34

O familie din Marea Britanie este in stare de soc dupa ce a primit un mesaj straniu de pe numarul de telefon care apartinea unei rude decedate.

Lesley Emerson, mama si bunica, a murit la varsta de 59 de ani rapusa de cancer de colon. Familia a decis sa o inmormanteze cu telefonul mobil. Isi mai alinau durerea trimitand cate un mesaj pe numarul care ii apartinuse bunicii decedate. Recent, insa, au avut un soc! Au primit raspuns la mesajele pe care le-au trimis:" Veghez asupra voastra. Totul va fi bine. Veti trece cu bine de asta".



Misteriosul mesaj era un raspuns la unul din mesajele trimise de nepoata decedatei. Tanara, in varsta de 22 de ani s-a albit la fata ca si cand ar fi vazut o fantoma. Le-a comunicat si celorlalti membri ai familiei grozavia. Familia Emerson a aflat ca operatorul de telefonie a redistribuit numarul care ii apartinuse bunicii unui alt utilizator. Probabil acesta, amuzat de mesajele trimise de familia indurerata, s-a gandit sa faca o gluma pe seama lor.


Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.