HORROR. Sufera de o boala grava care i-a DEFORMAT piciorul: “E grotesc!”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 05:10

Michael Cull, un pensionar din Marea Britanie, sufera de o boala rara care ii face piciorul sa se umfle atat de tare incat a ajuns la dimensiuni grotesti.

Barbatul, in varsta de 66 de ani, este tintuit la pat si nu mai poate merge din cauza ca un picior i s-a umflat atat de mult incat a ajuns sa cantareasca 12 kilograme. Pensionarul se misca foarte greu din cauza bolii, ii este imposibil sa se deplaseze.

Boala de care sufera se numeste elefantiazis. Piciorul masiv de dimensiuni gigantice i-a facut viata un chin! In cazul acestei afectiuni straturi de tesuturi se suprapun unele peste altele pana se ajunge la niveluri grotesti, in special in regiunea membrelor inferioare, genitala masculina sau la glandele mamare feminine.

In cazul picioarelor, acestea se maresc la dimensiuni considerabile avand o similitudine cu picioarele de elefant.

Ultimii sase au au fost un dezastru pentru mine. Am fost internat de cel putin 20 de ori, insa doctorii nu stiu ce sa-mi faca. Nu am un tratament concret, nu mi se poate face operatie, nimic. Sistemul m-a abandonat ”, s-a plans pensionarul jurnalistilor de la Daily Mail.

Barbatul se teme ca isi va pierde piciorul daca va continua sa se umfle din cauza bolii.

Oamenii se uita chioras la mine. Mi se spune omul elefant ”, a adaugat pacientul. Din pacate, se pare ca nu exista in prezent un vaccin care sa inlature efectul bolii, insa afectiunea se poate tine sub control cu ajutorul unui tratament special.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii



Sursa foto: dailymail.co.uk

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.