HORROR: Toti AU INGHETAT cand au vazut ce are in frunte! "Esti copilul DIAVOLULUI"HORROR: Toti AU INGHETAT cand au vazut ce are in frunte! "Esti copilul DIAVOLULUI" - See&

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:09

Poate parea incredibil, insa este cat se poate de adevarat: un baietel din Marea Britanie a trait un adevarat cosmar din cauza unor coarne cu care s-a trezit peste noapte in frunte.

George Ashman, in varsta de doar 5 ani, a fost nevoit sa le poarte timp de cateva luni pentru a scapa de o pata inestetica cu care s-a nascut. Prin implantarea lor in frunte, medicii nu au facut altceva decat sa ii intinda pielea.

"Cand l-am vazut pentru prima data dupa operatie am ramas socata, deoarece erau mult mai mari decat credeam. Arata fix ca un diavol.

Am stiut insa ca este pentru binele lui si l-am imbarbatat. Le-a purtat 4 luni de zile, colegii l-au inteles, nu au ras de el", a povestit mama lui.

Acum pata a fost eliminata iar micutul a ramas doar cu o mica cicatrice, care poate trece usor neobservata. Vedeti cum arata George la nastere, dupa implant si dupa inlaturarea lui in galeria foto de mai jos.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.