HORROR. Un piton a INGHITIT un caine cu lant cu tot!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:04

Clipe de cosmar pentru o familie din Australia care avea printre animalele de companie si un piton! Sarpele a inghitit cainele cu lant cu tot!

O familie din Australia care crestea printre altele si un piton, a avut surpriza sa-l gaseasca pe acesta cuibarit in cusca cainelui, cu lantul in gura. Reptila, despre care se crede ca ar avea in jur de 50 de ani inghitise cainele familiei, un biet Chihuahua care a sfarsit in chinuri groaznice. Ingroziti, stapanii au sunat la serviciul de urgenta.

Din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru catel care a ajuns hrana pitonului, insa cei de la protectia animalelor au fost ingrijorati pentru sarpe care inghitise odata cu prada si lantul cu care cainele fusese priponit.

Din fericire, sarpele a scapat usor, lantul fiindu-i scos la timp din stomac.

Stapanii au declarat ca nu s-au asteptat la una ca asta! Nu si-au imaginat ca sarpele va inghiti cainele familiei. Cel mai probabil, pitonul a sufocat cainele pana cand acesta a murit, inainte de a-l ingurgita.


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.