HOT! Ce s-a intamplat la raliul Aradului cand prin fata publicului au defilat domnisoare numai una si una

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:26

Or fi masinile pasiunea barbatilor, dar cand vine vorba de femei, alttfel sta situatia. Domnii stiu despre ce vorbim.

Cand iti trec prin fata ochilor asemenea ispite cum sa rezisti tentatiei? Ochii vad, inima cere, chiar daca esti trecut bine de anii tineretii si astepti talonul de pensie in fiecare luna! Si cand fetele te imbie, ce mai poti face?

Si acesti domni bine veniti din Italia apreciaza „iepurasii” de pe plaiurile mioritice! Dar sa lasam domnii in varsta si sa trecem la categoria domni pregatiti de insuratoare! Pe tocuri de 15, cu decolteul adanc, fetele sunt ispita perfecta!

Acest iepuras il supune unui test pe viitorul mire! Cu pieptul in

fata si cu microfonul in mana...il ia la intrebari pe ginerica!
Nici nu-i de mirare ca imaginatia barbatilor se aprinde mai ceva ca focul in vatra! Cand o ai in fata ta pe Adina Barbu, posesoarea unui bust impresionant, tot ce ti-ai putea dori e sa imortalizezi momentul unic!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedetele

revistei pentru adulti au fost invitate la Raliul Aradului pentru a mai destinde atmosfera printre spectatori, dar si pentru a-i incuraja pe piloti. Organizatorul acestei competitii, nimeni altul decat Mihai Leu, a ajuns si el la bratul fetelor, insa, sub supravegherea atenta a sotiei.

 

Taguri: