HOT this week!  Andreea Esca ne-a povestit unde isi petrece concediul iar sora Andreei Tonciu a aparut, in premiera, la un eveniment monden!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 22:20

A venit vara, bine ne pare, iar vedetele au ganduri de plecare!

Andreea Esca nu pleaca in vreo destinatie indepartata si exotica, ci isi ia familia si fuge catre confortul oferit de resorturile de lux de pe litoralul turcesc! Credeti sau nu, in vacanta Andreea cade in prada tentatiilor culinare si se desfata cu tot ce-I pofteste inima.

Urmeaza planurile de vacanta ale Adelinei si ale lui Speak. Ei, oare, s-au pregatit? Ce destinatie vor alege anul acesta? Banuim ca vor alege o destinatie exotica, undeva la mare sau la ocean, caci, pe Adelina, soarele o cam iubeste, iar ei ii place sa faca plaja cat e ziua

de lunga. Ce nu stiati e ca lui Speak nu-i place deloc sa stea la bronzat.

Trecem acum la Andreea Tonciu. De fapt, pentru ca pe ea o cunoaste toata lumea, propunem sa o lasam un pic deoparte si sa v-o aratam pe sora ei, Lorena!

Mare ne-a fost mirarea ca, la un eveniment cu staif, sa o vedem pe mama Andreei Tonciu insotita de fiica ei cea mica.

Tanara are 15 ani, pare usor timida si deloc dornica sa fie in lumina reflectoarelor, iar fizic seamana un pic cu Tonciu, cea de dinainte de operatii. Nu?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Pe final, va demonstram inca o daca ca vedetele de la noi investesc sume colosaele in look-ul lor. De exemplu, Corina a dat 2500 de euro, adica peste 10.000

de lei pe o pereche de cizme Givenchy!

Sexoasa artista NU se dezlipeste de minunatele incaltari. La evenimente, dar si in ultimul ei clip le poarta cu mandrie, pentru ca ea are cizme pe care numai Kim Kardashian sau Madonna le mai detin in garderoba.

##VIDEO139937##