Hotarare definitiva! TREI ani de închisoare, cu executare, pentru administratorul terenului unde a murit Ionut Anghel! Ce despagubire primeste familia

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:48

Tragedia de acum 3 ani in Capitala in care un copil in varsta de 4 ani si-a pierdut viata dupa ce a fost atacat de mai multi caini are o sentinta finala.

Trei ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa este pedeapsa pe care a primit-o Constantin Ciorascu, proprietarul terenului unde Ionut Anghel a fost atacat si ucis de caini.

Dosarul penal a fost deschis în septembrie 2013, de Parchetul Tribunalului Bucuresti, iar ulterior preluat de procurorii instantei supreme, tinand cont de complexitatea cauzei.

Ramâne valabila si decizia de condamnare a Administratiei Domenului Public Sector 2 pentru plata amenzii de 300 de mii de lei.

Institutia împreuna cu administratorul, trebuie sa plateasca si daunele morale in valoare de 2,4 milioane de euro. Banii vor ajunge la familia Anghel.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.