Hotelierii au adus serviciile ULTRA all-inclusive in Romania! Care sunt hotelurile unde mananci si bei fara niciun leu un plus

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Hotelierii spera ca au gasit metoda ideala sa-i convinga pe romani sa revina pe litoralul romanesc.

Un hotel de 4 stele din statiunea Mamaia a introdus pachetele Ultra-all inclusive, unde poti manca si bea cat e ziua de lunga fara sa mai scoti din buzunar un leu in plus.  Le-a luat ceva vreme hotelierilor sa readuca turistii romani de pe meleagurile bulgaresti, dar iata ca au reusit. Si cum altfel, daca nu cu mese cat mai imbelsugate, incluse in pret? Ca doar soarele arde la fel la vecini, mancarea face diferenta.

Un hotel de 4 stele din Mamaia a lansat sezonul acesta conceptul care deja in Bulgaria, Grecia, si Turcia e litera de lege- pachetele ultra all inclusive, unde s-au introdus, gratuit, gustari intre cele 3  mese. Altfel spus, rai pentru gurmanzi. Exact dupa modelul de afara, de pachetul ultra se bucura si parintii. In timp ce adultii se lafaie la soare, copiii sunt in grija personalului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Un alt resort care ofera pachete cu o gama larga de servicii este situat in Mamaia Nord. Aici, de 5 ani se practica ofertele all-inclusive, unde  mancarea, bautura si accesul la cele 8 piscine sunt gratuite. Daca doriti sa fiti tratati regeste si sa mancati pe saturate in sejurul la mare, bine ar fi sa va grabiti- hotelurile sunt rezervate in proportie de 90 la suta, pentru toata perioada verii.

##VIDEO140329##