„Hoții ne sunt model” La cine face referire Dan Negru, într-un nou mesaj postat pe o rețea de socializare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 mai 2024, 01:35

„Hoții ne sunt model” La cine face referire Dan Negru, într-un nou mesaj postat pe o rețea de socializare

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a postat un nou mesaj pe contul său de Instagram în care face referire la cei care ar trebui să ne fie modele, însă noi alegem drept exemple de urmat, hoții.

Prezentatorul TV obișnuiește să își țină constant urmăritorii la curent cu situația actuală din România din toate punctele de vedere: social, economic, politic etc. 

Ce mesaj a transmis Dan Negru referitor la „hoții” din România

Prezentatorul emisiunii „Jocul Cuvintelor”  a postat un nou mesaj pe contul său de Instagram. Acesta trage un semnal de alarmă asupra corupției și a liderilor politici din țară și pe cei pe care alegem să-i luăm drept exemple sau modele de urmat.

Citește și: „De asta sunt zeci de stații ilegale GPL prin toată țara”. Dan Negru, reacție dură pe Internet după exploziile de la Crevedia! Pe cine dă vina prezentatorul TV

„Liderul politic înavuțit, depravat si corupt ne-a rămas model. Irod. Pe celălalt, care l-a combătut, pe Ioan, îl cinstim din când in când dar nu ne e model.

Hoții ne sunt model.

„Fac doi ani de pușcărie și rămân cu banii furați”. Am auzit vorba asta de multe ori! Hoții băgați in pușcării și apoi eliberați și rămași bogați ne sunt modele. Ioan s-a împotrivit decăderii morale, corupției, lingușiri politice și l-a costat viața.

Într-o zi de 29 August...

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prăznuirea decapitării! Degeaba! Irod ne e modelul!”,  a scris prezentatorul pe Instagram.

„Campioana Europei!” Dan Negru, revoltat pe o rețea socială. Unde a mers prezentatorul TV pentru o simplă poză

Dan Negru a postat un alt mesaj în care comentează indiferența românilor asupra adevăratelor valori ale țării noastre.

De data aceasta, Dan Negru a imortalizat momentul în care stă lângă un lan de grâu. 

Citește și: Dan Negru, mesaj cu privire la tragediile de la 2 Mai și Maternitatea din Botoșani: „N-am văzut pic de empatie. Statul eșuează”

Prezentatorul  a subliniat faptul că presa din România nu mai scoate în evidență atât de mult ceea ce este cu adevărat important. Spre exemplu, conform acestuia, România a fost luna trecută cel mai mare exportator de grâu din Europa, însă lumea a trecut cu vederea acest lucru și s-a axat pe alte lucruri mai „importante”.

„Asta e o fotografie cu Campioana Europei! Doar că nu face nimeni niciun selfie cu ea.

Cu aproape 600 mii de tone, România a fost luna trecută, în iulie, cel mai mare exportator de grâu din Europa! Locul 1!

E o știre bună, n-o dă nimeni (știu, exportăm la preț mic și apoi mâncam aluat congelat luat din import.  Dar asta e o altă știre)”,  a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.