Hotii nu vor mai avea ce sa fure! Autoritatile din Craiova au inlocuit capacele de canal din fonta cu unele din plastic VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 17:20

S-au saturat sa tot astupe gurile de canal asa ca le-au inlocuit pe cele din fonta cu unele din plastic. Decizia apartine autoritatilor locale din Craiova, care spera ca noile capace sa nu le mai faca cu ochiul hotilor de fier vechi.

Nu e zi de la Dumnezeu in care sa nu dispara unul, doua sau chiar trei capace de canal. Necajit nevoie mare, managerul Craiovei a luat orasul la pas ca sa faca un inventar al gaurilor lasate in urma de hotii de fier.

La sesizarile oficialului angajatii apar rapid. Iar daca va intrebati de unde au rasarit anvelopele cu bete infipte in ele deasupra gurilor de canal, noi am descoperit raspunsul: angajatii companiei de apa sunt cei care au venit cu aceasta metoda de semnalizare provizorie.


Ca sa scape de stresul inlocuirii la nesfarsit al gaurilor de canal, autoritatile au gasit o metoda care sa le taie elanul hotilor.

Au inlocuit capacele din fonta cu plastic compozit. Arata la fel ca si cele metalice dar sunt mult mai usoare. Asa ca urmatorul musteriu care va atenta la ele sigur se va lasa pagubas.

Pentru cativa zeci de lei hotilor nici nu le mai pasa de pericolul la care ii expun atat pe pietoni cat si pe soferii din trafic.
Capacele furate ajung la fier vechi unde hotii primesc 1 leu si 30 de bani pe kilogram. Cei care colecteaza fierul vechi se jura ca nu au primit in viata lor un capac de canal.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.