Hotii tablourilor din Olanda LOVESC din nou! Au dat vina pe muzeu pentru furtul secolului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 20:20

Aceasta este ultima gaselnita a hotilor romani care au speriat o Europa intreaga! Avocatul sustine ca acestia au fost ispititi sa dea spargerea.

Ati auzit bine! De vina este pagubasul. Mai exact, muzeul Kunstal din Rotterdam. Iar avocatul unuia dintre suspecti este hotarat sa dea in judecata autoritatile olandeze si muzeul cu pricina. Motivul? I-ar fi invitat clientul la furat. Iar acuzatiile merg si mai departe.

Dupa ce tablourile ar fi ajuns in Romania, Radu Dogaru, unul dintre suspecti, spune ca ar fi vrut sa le inapoieze. Nu pe toate, ci mai exact 5 din cele 7 tablouri furate.

Suspectii au recunoscut si astazi, in fata instantei, ca au sustras tablourile din muzeul Kunstal. Au fortat una dintre usi cu o surubelnita si in mai putin de un minut au plecat cu 7 tablouri. Cineva, insa, i-ar fi ajutat. Un angajat al muzeului!

Oricum dosarul tablourilor este vedeta in toata Europa. Judecatoria sectorului 3 a fost luata pur si simplu cu asalt de presa. Nu numai romaneasca, dar si cea olandeza.

Expertii spun ca mai multe opere de arta au fost arse intr-o soba din Carcaliu, judetul Tulcea. Fals, au spus astazi suspectii! Bunurile ar fi fost preluate de o alta persoana, care acum se ascunde.

Asta da, informatie bomba! Avocatul lui Radu Dogaru a vorbit astazi mai mult in fata camerelor de filmat decat in sala de judecata. Si ne-a mai dat un pont important. Tablourile furate ar fi fost doar o copie.

Informatie negata de autoritatile olandeze. Judecatorii bucuresteni urmeaza sa decida ce pedeapsa vor primi suspectii romani, dar si Olga Dogaru, femeia banuita ca a ars cel putin 3 tablouri valoroase. Cat despre soarta capodoperelor disparute, aceasta ramane un mister total.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

##VIDEO83628##

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.