Hotul din imaginile care urmeaza ar face sa moara de invidie orice actor de comedie. Priviti-l in actiune!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 23:50

Ceea ce vedeti in imagini este un hot care incearca sa intre prin efrectie intr-un magazin.

Costumat adecvat, dupa cum ii cere meserie, mascat si foarte vigilent de teama camerelor de supraveghere adopta o tactica nemaintalnita pana acum. Se taraste pana la usa si ramane lipit de sol. Culmea, fix in vizorul uneia dintre camerele video. Apoi, incepe chinul.  Se rasuceste, se invarte, se contorsioneaza la nivelul podelei, doar- doar o reusi sa deschida usa. Face luna toata podeaua cu hainele, dar nu se lasa decat atunci cand isi atinge scopul.

Odata deschisa usa, hotul se retrage taras pentru a aduce artileria grea.

Crezand ca in afara magazinului, este protejat de camerele de supraveghere, hotul isi face aparitia cu doua obiecte uluitoare: un bat telescopic si camuflajul. Batul are rolul de a anihila principalul dusman: camera de luat vederi. Asa ca omul se echipeaza si trece la treaba, fara sa se uite spre camera, actiunea lui pare in van.

Orbecaie cu batul pe tavan ca sa distruga camera care l-ar putea da de gol. Si da-i si lupta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Intr-un tarziu, barbatul observa ca magazinul este plin de  camere de supraveghere, iar el nu reuseste sa distruga niciuna. Asa ca da bir cu fugitii! O fi fuga rusinoasa, dar parca e mai sanatos asa.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.