Hreanul, antibiotic natural cu efecte terapeutice miraculoase

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 18:20

Radacina de hrean se aseamana cu pastarnacul si se consuma fie ras, in stare proaspata sau la preparat in otet.

Hreanul are un gust aromat si iute este folosit atat la gatit ca si condiment, cat si ca preparat in medicina naturista. Radacina de hrean este bogata in vitamina C si complexul de vitamine B, calciu, potasiu si minerale. Contine antibiotice naturale, are efect antibacterian si antiinflamator. Hreanul poate fi folosit si sub forma de tinctura. Trateaza cu succes infectiile respiratorii, sinuzita, tusea. Consumul de hrean regleaza tensiunea arteriala, previne formarea cheagurilor de sange si reduce riscul de infarct.

##VIDEO114202##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei

 

Taguri: