Hreanul, antibiotic natural cu efecte terapeutice miraculoase

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 18:20

Radacina de hrean se aseamana cu pastarnacul si se consuma fie ras, in stare proaspata sau la preparat in otet.

Hreanul are un gust aromat si iute este folosit atat la gatit ca si condiment, cat si ca preparat in medicina naturista. Radacina de hrean este bogata in vitamina C si complexul de vitamine B, calciu, potasiu si minerale. Contine antibiotice naturale, are efect antibacterian si antiinflamator. Hreanul poate fi folosit si sub forma de tinctura. Trateaza cu succes infectiile respiratorii, sinuzita, tusea. Consumul de hrean regleaza tensiunea arteriala, previne formarea cheagurilor de sange si reduce riscul de infarct.

##VIDEO114202##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: