Hristos a Înviat! Mesaje, urări și felicitări pentru Paște 2023

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 16 apr 2023, 08:50

Paște fericit! Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări

Sursa: Kanal D/freepik.com

Paște 2023. Urări, felicitări și mesaje cu Paște fericit pe care le poți trimite pe 16 aprilie, de Învierea Domnului. „Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare!” 

Mesaje Paște 2023, sărbătorit anul acesta pe data de 16 aprilie. Găsește-ți inspirația în lista pe care am pregătit-o mai jos în care am selectat cele mai frumose și interesante urări, felicitări și mesaje de Paște. Trimite-le celor dragi, alături de salutul pascal „Hristos a Înviat!”, cele mai frumoase urări și gânduri de pace, sănătate și prosperitate în mesaje de Paște 

Citește și: Urări de Paște: Mesaje, felicitări și imagini cu text cu Hristos a Înviat și Paște fericit

Mesaje Paște fericit 

Mesaje Paște 2023. Învierea Domnului, sărbătoarea luminii și a bucuriei, care aduce speranță și nădejde în sufletele credincioșilor, este sărbătorită anul acesta pe data de 16 aprilie, prilej cu care poți transmite toate gândurile tale bune în mesaje de Paște pentru familie, prieteni și cunoscuți. 

Găsește-ți inspirația în lista de urări, felicitări și mesaje de Paște 2023 pe care am pregătit-o mai jos și trimite anul acesta un mesaj deosebit cu ocazia sărbătorilor pascale. 

Urări și mesaje de Paște 2023 

„Liniște sufletească, belșug și lumină să vă aducă Sărbătoarea Învierii Domnului. Paște Fericit!„ 

„Fie ca Sfânta Sărbătoare de Paști să-ți umple inima cu bucuria Învierii, să-ți aducă multă căldură, pace și liniște în suflet.

Hristos a Înviat!„ 

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia.  Paşte Fericit !„

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet.

Hristos a înviat!” 

„Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!„ 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!„ 

Felicitări de Paște 

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!”

„Un gând curat pleacă acum către tine, în sfânta zi de Paște. Să ai o zi frumoasă, să te bucuri de ea și să o întâmpini cu inima deschisă. Paște fericit!” 

„Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! Hristos a înviat! Paște fericit alături de cei dragi!”

„Întâmpină miracolul Învierii Domnului cu sufletul deschis și cu bucurie. Paște fericit!”

„Să te bucuri din plin de această sărbătoare specială pentru noi toți și să îi ai alături pe toți cei dragi. Hristos a înviat! Paște fericit!” 

Mesaje Paște. Hristos a Înviat 

„Vă doresc toată dragostea și fericirea pe care numai Paștele le poate aduce. Să aveți o sărbătoare binecuvântată alături de toată familia! 

„Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști, dar și a fiecărei zi din viață. Paște fericit și Hristos a Înviat!„ 

„Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoiește în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit!„ 

„Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare!” 

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.„ 

”Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!”

 

Taguri: