HULYA din serialul "BAHAR: VIATA FURATA" are cea mai frumoasa familie! Iata ce persoana calda este in realitate celebra AHU SUNGUR!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 aug 2017, 17:36

Talentata actrita AHU SUNGUR isi iubeste enorm familia, care este mai presus de orice.

Acestia au o casnicie fericita si incearca sa se dedice cat mai mult baiatelului lor, pe care il adora.

Citeste si: Efectele serialului "DRAGOSTE INFINITA" se resimt inca in inimile protagonistilor care au facut istorie in productia-fenomen! Iata cat de nostalgic este unul dintre cei mai indragiti actori si ce mesaj tulburator a transmis fanilor sai! VEZI un clip uluitor!

 

Cei trei petrec foarte mult timp impreuna, pe care il fructifica in multe calatorii atat in Turcia cat si dincolo de granite.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (NIHAN din "Dragoste infinita"), aparitie ravasitoare la NUNTA cumnatului ei, Deniz Dogulu! Iata ce tinuta uluitoare a purtat celebra actrita si cum a petrecut alaturi de rude si prieteni, chiar in ziua in care a implinit 25 de ani! VEZI un filmulet fabulos de la marele eveniment!

Desi s-a indragostit de un barbat care este cu 20 de ani mai in varsta decat ea si nimeni nu le dadea sanse sa ramana impreuna, Ahu si Suat au o casnicie fericita, de aproape 15 ani, se completeaza reciproc si sunt topiti dupa fiul lor, Ege.