Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție total neașteptată, la nouă ani de la divorțul de soțul ei! Iată alături de cine a fost surprinsă celebra Vahide Perçin!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2022, 14:00
vahide percin Foto(7)

Vahide Percin, in serialul Ma numesc Zuleyha

Sursa: Instagram Vahide Percin

Îndrăgita actriță Vahide Perçin, care a jucat rolul Hunkar în serialul Mă numesc Zuleyha, apariție incredibilă, după nouă ani de la divorțul de soțul ei.

Cu carieră strălucită de peste treizeci de ani și cu un palmares impresionant, Vahide Perçin se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe din Turcia și va rămâne pentru totdeauna o figura marcantă a cinematografiei turcești, datorită talentului ei uluitor și a dăruirii pentru profesie.

Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție total neașteptată, la nouă ani de la divorțul de soțul ei

Faimoasa Vahide Perçin reprezintă un etalon pentru toate tinerele actrițe care joacă în prezent pe platourile de filmare din Turcia și sunt la început de drum în carieră. Îndrăgită Vahide, care este în realitate mama de față, ce i-a călcat pe urme în profesie, a acordat mereu o atenție deosebită tinerelor talente alături de care a jucat de-a lungul anilor și le-a împărtășit mereu din experiența ei vastă.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Ma numesc Zuleyha”, Yilmaz, “scos din joc”!

Telespectatorii din România au urmărit-o pe Vahide Perçin pentru prima dată în anul 2012, când a jucat în serialul Feriha, care i-a adus un succes răsunător. Iar apoi această a reapărut în producția fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a jucat rolul Sultanei Hurrem, la maturitate, iar în anul 2019 această a revenit la Kanal D cu un alt rol de excepție în serialul Mă numesc Zuleyha.

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, alături de fiica sa pe aceleași platouri de filmare! Marea actriță Vehide Percin și Alize Gördüm au jucat împreună în aceeași producție de mare succes

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de viața sa profesională fabuloasă, Vahide Perçin a impresionat publicul și cu viață să personală, deoarece reprezintă un exemplu de renaștere din propria-i cenușă, după ce în anul 2011 a fost diagnosticată cu o formă

gravă de cancer mamar și a fost la un pas de moarte. Însă Vahide a luptat cu toate armele și a reușit în cele din urmă să se recupereze cu mari sacrificii și chiar să revină pe platourile de filmare și să își reia profesia.

Vahide Perçin a trecut în anul 2013 printr-o altă perioada nefastă, divorțul de soțul ei, în ciuda faptului că actorul Altan Gordum îi fusese alături pe doata perioada în care se luptase cu boală.

Însă cei doi soți au decis atunci de comun acord să pună capăt căsniciei lor, însă au continuat să rămâne prieteni de dragul fiicei lor, Alize, care le-a moștenit talentul și în prezent profesează în domeniul actoriei, spre marea mândrie a părinților ei.

Cei doi actori Vahide Perçin și Altan Gordum și-au uluit fanii în toamna anului trecut, când au apărut pe contul de Instagram al celebrului actor imagini în care fosta lui soție se află la masă cu mai multe rude și cunoștințe comune, de parcă divorțul lor nici n-ar fi existat vreodată.

Cei doi părinți erau alturi și de fiica lor pe care o adoră și păreau din nou o familie frumoasă și unită așa cum erau cu nouă ani în urmă înainte de divorț.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.