Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha", asa cum n-ati mai vazut-o pana acum! Iata cum a arata in prezent indragita actrita Vahide Percin si cum a fost surprinsa!

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 feb 2022, 23:20
Foto(5)

Celebra Vahide Percin este o adevarata legenda a cinematografiei din Turcia, datorita tuturor rolurilor importante jucate de-a lungul carierei sale.

Cu o experienta in actorie de peste treizeci de ani, Vahide Percin s-a remarcat drept una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din generatia de aur a Turciei. Talentul desavarsit, atitudinea cameleonica si pasiunea pentru profesie au ajutat-o pe Vahide sa isi construiasca pas cu pas o cariera stralucita si sa se bucure de mari succese. Telespectatorii din Romania au cunoscut-o pe celebra actrita in multe roluri magistral interpretate in seriale turcesti de exceptie, precum: Feriha, in anul 2012, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, in 2014 si cel mai recent in serialul Ma numesc Zuleyha, in rolul Hunkar.

Vahide Percin, o actrita talentata si o femeie puternica!

Vahide Percin s-a nascut in anul 1965, in Istanbul si are o poveste de viata cutremuratoare. Daca pe plan profesional indragita actrita s-a bucurat inca de la debut de un succes rasunator, in viata personala lucrurile nu au fost la fel de frumoase. Aceasta reusit sa isi cladeasca o familie, alaturi de sotul ei, Altan Gördüm, cu care s-a casatorit in anul 1991, si caruia i-a daruit o fiica, insa celebra actrita s-a confruntat cu un grav cancer mamar, depistat in 2011.

In acele momente Vahide Percin a simtit ca viata sa se apropie cu pasi repezi de final insa cu toate acestea a continuat sa lupte cu indarjire impotriva bolii de dragul familiei sale.

Dupa circa trei ani in care s-a luptat fara incetare cu boala grava, Vahide a reusit sa se recupereze, cu mari sacrificii si chinuri si ulterior a decis ca a venit vremea sa faca si o schimbare in plan personal, dupa ce a realizat ca intre ea si sotul ei intervenise o distantare.

Dupa o scurta idila cu un barbat mult mai tanar decat ea, Vahide a divortat de sotul ei.
Insa nici aceasta etapa din viata sa nu a impiedicat-o pe celebra actrita sa mearga mai departe la fel de ambitioasa si de puternica.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Desi nu credea ca va mai reveni in lumina reflectoarelor dupa cumplita boala, Vahide Percin a acceptat sa joace in distributia serialului "Ma numesc Zuleyha", in anul 2018, rol ce i-a adus mare succes.

Si recent a semnat o noua colaborare cu o mare casa de productie din Turcia. Insa deocamdata actrita nu a dorit sa ofere multe detalii despre acest subiect.

Citeste si: El este tanarul barbat pentru care si-a parasit sotul celebra Vahide Percin (Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha")! Iata cum a fost surprinsa actrita alaturi de cel care i-a furat inima in urma cu sapte ani!

In perioada in care pandemia de COVID-19 nu i-a permis sa isi mai exercite meseria deoarece multe dintre productii au fost sistate, Vahide Percin a incercat sa se relaxeze si sa se dedice gradinii din curtea casei sale din Istanbul, acolo unde actrita adora sa isi petreaca timp atat meditand sau citind, cat si muncind pentru ca totul sa arate impecabil.

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebra actrita Vahide Percin pe vremea cand avea treizeci de ani si se afla la inceputurile carierei sale ce avea sa straluceasca mai tarziu!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.