Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, schimbare radicală de look, imediat după ce a părăsit distribuția indragitei producții! Iată cum arată acum celebra actrița Vahide Percin!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2022, 15:45

Vahide Percin, o actrita emblematica a Turciei

Sursa: Instagram Vahide Percin

Renumită Vahide Percin este o figura emblematică a cinematografiei din Turcia, datorită numeroaselor roluri jucate în seriale de mare succes, de-a lungul carierei sale.

Pe parcursul celor treizeci de ani de carieră în domeniul actoriei, Vahide Percin s-a remarcat drept una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe datorită numeroaselor ale roluri jucate în seriale și filme artistice de excepție. Atitudinea cameleonică, talentul desăvârșit, carisma aparte, pasiunea pentru profesie sunt doar câteva dintre calitățile sale care au ajutat-o să devină treptat una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe atât în Turcia, cât și în străinătate.

Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, schimbare radicală de look

Publicul din România a cunoscut-o pe celebra actrița Vehide Percin încă din anul 2012, în serialul Feriha, apoi în producția fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în anul 2014, iar în anul 2020, această a revenit la Kanal D în serialul de excepție Mă numesc Zuleyha.
Vahide Percin s-a născut în anul 1965, în Istanbul, acolo unde a crescut și a studiat peste ani Facultatea de Teatru și unde avea să devină o actrița faimoasa așa cum visase încă din adolescență.

Dincolo de cariera sa strălucită, Vahide Percin s-a dedicat și familiei sale.

În anul 1991 s-a căsătorit cu renumitul actor Altan Gordum, căruia i-a dăruit o fiica superbă, pe nume Alize, care a devenit centrul universului lor. Însă destinul avea să îi aducă celebrei actrițe și o mare încercare și cumpăna a vieții sale. În anul 2011, această a fost diagnosticată cu un cancer mamar, care a venit că un trăsnet asupra întregii sale familii.

Deși în acea perioada nefastă a simțit că viață ei atârnă de un fir de par și riscă să fie învinsă de cumplită boală, îndrăgită actrița Vahide Percin a continuat să lupte cu îndârjire pentru a supraviețui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

Vahide Percin a suferit o intervenție chirurgicală și apoi o lungă perioada de chimioterapie și tratamente dificile, iar în cele din urmă a reușit să învingă cancerul și mai mult decât atât a găsit puterea de a reveni pe platourile de filmare la marea să iubire, actoria. În anul 2019 a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat rolul Hunkar, o femeie la fel de puternică și ambițioasă că și în realitate, însă în anul 2020 a decis să se retragă de la filmări din cauza acutizarii pandemiei de coronavirus.

La scurtă vreme după ce a părăsit distribuția serialului aceasta a fost zărită de jurnaliști cu un look total schimbat. Vahide Percin și-a tuns părul și a surprins enorm deoarece toată lumea a crezut că se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Însă celebra actrița a subliniat atunci jurnaliștilor că nu este cazul să se îngrijoreze nimeni pentru se simte foarte bine. Mai mult decât atât această a fost surprinsă în compania fostului ei soț Altan Gördüm, de care s-a despărțit chiar după vindecarea de cancer.

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha" a renascut din propria cenusa! Iata ce boala crunta a reusit sa invinga celebra actrita Vahide Percin si cum a revenit pe platourile de filmare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.