Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebra actrita Vahide Percin pe vremea cand avea treizeci de ani si se afla la inceputurile carierei sale ce avea sa straluceasca mai tarziu!

Author: D.I.
Foto(13)

Vahide Percin (Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din generatia de aur a Turciei.

Vahide Percin s-a nascut in anul 1965, in Istanbul si are o poveste de viata impresionanta.

Va mai amintiti de impunatoarea Sultana Hurrem din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"?

Intre celebra actrita si Sultana Hurrem au existat multe asemanari, Vahide fiind o adevarata luptatoare, "o femeie razboinica", dupa cum se caracterizeaza ea.

In urma cu noua ani, Vahide a fost diagnosticata cu o boala cumplita, cancer mamar. Timp de sase luni a facut chimioterapie. S-a vindecat insa miraculos si, cand a revenit, a povestit cum s-a luptat cu boala si clipele cumplite prin care a trecut. Vahide a dezvaluit faptul ca a izbucnit in lacrimi atunci cand a trebuit sa se rada pe cap.

"Mi-a fost greu, dar am decis sa nu port peruca.

Capul meu chel a fost un fel de mesaj pentru celelalte femei. Am vrut sa le spun ca suntem mai puternice decat orice, chiar si decat boala", a povestit Vahide.

Dupa ce a invins boala, se pare ca Vahide sia dorit enorm sa faca si o schimbare pe plan sentimental si a fost cucerita de un barbat mult mai tanar decat ea. Aceasta a avut o relatie amoroasa cu un tanar actor, motiv pentru care sotul ei a cerut divortul.

Vahide era casatorita de multi ani cu un coleg de breasla, Altan Gordum, cei doi avand impreuna o fiica, Alize, in varsta de 20 de ani. Iata cat de bine seamana fiica sa cu Vahide pe vremea cand aceasta avea varsta de treizeci de ani si se afla la inceputurile carierei sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vahide Percin este una dintre cele mai indragite actrite din Turcia, care a reusit sa isi reia atat viata personal, cat si cea profesionala de la capat, dupa ce a invins moartea. Celebra actrita a trecut de-a lungul anilor prin transformari fizice uluitoare, insa nu s-a dt niciodata batuta ci dimpotriva a mers mai departe triumfatoare.

Vahide a jucat in numeroase filme artistice, seriale si piese de teatru.

Telespectatorii romani o stiu pe Vahide din serialul “Feriha”, apoi din productia-fenomen "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii". Dupa ce anul trecut a jucat din nou intr-un serial care i-a adus un succes rasunator, "Mama", Vahide a fost din nou cooptata intr-un proiect important.

Reputata actrita Vahide Percin, a revenit 2018, pe micul ecran cu rolul "Hünkar", in productia "Bir Zamanlar Cukurova" ("Ma numesc Zuleyha"), in care a interpretat un rol foarte complex, personajul Hunkar, o femeie extrem de puternica si ambitioasa.

Intre putere si constiinta, Hunkar trebuie sa ia decizii dificile care vor influenta viata multor oameni. Ordinea construita de sotul sau este aparata ca pe o litera de lege de Hunkar, aceasta administrand intreaga avere a familie si ferma Yaman. Deciziile pe care Hunkar Yaman le va lua pentru salvarea reputatiei fiului si familiei sale, vor tine telespectatorii cu sufletul la gura.

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.