Hunkar, intalnire de gradul zero cu Yilmaz! Afla ce anume ii va propune rivalului fiului ei, pentru a renunta la razbunare si la ce gest etrem va recurge Gulten, MIERCURI, intr-un nou episod din "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 18 iul 2022, 03:51
Foto(7)

Citeste si: Zuleyha si Yilmaz, buni prieteni sau iubiti, dincolo de rolurile jucate in serialul "Ma numesc Zuleyha"? Iata cum au fost surprinsi cei doi protagonisti la scurt timp dupa incheierea filmarilor!

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tatic devotat si implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Bulent Polat alaturi de aleasa inimii sale, in urma cu cinci ani!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Secretul frumoasei Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha"! “Data nasterii cuiva este foarte importanta pentru mine”

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului in Turcia! Iata ce ascensiune fulminanta a avut celebrul actor Ugur Gunes!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.