"Hurrem" a dezvaluit ADEVARATUL MOTIV al retragerii din serialul "Suleyman Magnificul"! Vezi cum se simte Meryem

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:01

Meryem Uzerli, cea mai iubita actrita a momentului a explicat de ce a decis sa paraseasca serilul "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii" si a anuntat fanii cum se simte.

Actrita care o interpreta pe sultana Hurrem in serialul-fenomen" Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii" s-a retras din aceasta productie din cauza unor probleme de sanatate.

 

Surse oficiale au declarat ca frumoasa roscata ar suferi de "sindromul epuizarii", dar printr-un mesaj emotionat, vedeta isi asigura fanii ca va depasi aceasta perioada dificila, ajutata de logodnicul sau, fostul sportiv de performanta Can Atilla, de un medic psihiatru reputat din Turcia, scrie WOWbiz.ro.

 


Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Dragi

prieteni, in primul rand vreau sa va spun ca imi pare foarte rau ca v-am raspuns abia astazi. Este prima zi in care ma simt putin mai bine si sunt usurata ca etapele grele ale tratamentului au trecut. Can (n.r. logodnicul vedetei) este langa mine si prezenta lui imi face bine. Sa stau cu el in aer curat, sa iesim la plimbare, este un cadou extraordinar pentru mine. Va multumesc din suflet ca-mi doriti binele, a fost un ajutor mare pentru mine…Si va trimit o dragoste infinita voua, tuturor.
Multi n-au stiut ce mi s-a intamplat, dar pe masura ce mi-au simtit inima, mi-au scris si m-au facut foarte fericita…Este doar o faza in viata mea, grea, dar suntem doar niste oameni…Cu voia lui Dumnezeu o sa ies mult mai puternica din perioada asta"
, le-a spus Meryem admiratorilor ei. 

 

Citeste aici continurea mesajului postat de celebra actrita!