" Hurrem ", marul discordiei dintre "Suleyman" si frumoasa lui sotie, Berguzar Korel

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:37

Se pare ca Halit Ergenc si sultanul Suleyman impartasesc aceeasi pasiune pentru femei si asta pentru ca gurile rele de pe platourile de filmare ale serialului "Suleyman Magnificul" sustin ca Meryem Uzerli, adica Hurrem, a fost la un pas sa il vrajeasca pe Halit.

Surse de pe platourile de filmare sustin ca frumoasa Meryem a incercat sa se apropie mai mult decat se cuvine de sotul lui Berguzar. Fiind singura in Istanbul, ea l-a rugat pe Halit sa-i arate orasul si imprejurimile. Actorul, foarte binevoitor, s-a aratat incantat sa o conduca la hotel sau prin locatiile cele mai frumoase din Istanbul, insa fara a fi insotit de sotia lui, Berguzar Korel.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/suleyman-nevasta-300x273-d44a63e32ab90d96f95cd5ca00d85eba.jpg
Apropierea dintre cele doua vedete din Turcia a fost cat se poate de evidenta pentru colegii lor de platou.
Asta pana cand, intreaga tevadura a ajuns si la urechile lui Berguzar. Actrita, de teama sa nu il piarda pe Halit, a inceput sa vina des pe platourile de filmare si sa il pazeasca strasnic. Ba mai mult, a apelat si la un psiholog pentru terapia de cuplu. Halit, se pare, si-a revizuit atitudinea si a plecat impreuna cu sotia si baietelul lor intr-o vacanta de o luna in America.
( sursa enational.ro)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.