Hurrem pune la cale indepartarea Sultanei Fatma din Palat

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 09 oct 2020, 15:45

Hurrem (Vahide Percin Gordum) pune la cale indeparterea Sultanei Fatma (Meltem Cumbul) din Palatul Imperial si cauta sa afle ce secret ascunde aceasta.

 

Hurrem pune la cale indepartarea Sultanei Fatma din Palat
Hurrem (Vahide Percin Gordum) pune la cale indeparterea Sultanei Fatma (Meltem Cumbul) din Palatul Imperial si cauta sa afle ce secret ascunde aceasta. Marele vizir Rustem (Ozan Guven) se teme de decizia pe care urmeaza sa o ia Sultanul (Halit Ergenc) in ceea ce priveste incidentul cu ienicerii, stiind ca in spatele acestuia se afla Printul Mustafa (Mehmet Gunsur).
Nurbanu (Merve Boluğur), cadana trimisa de Hurrem pentru a avea grija de Printul Selim (Engin Ozturk), in sangeacul din Manisa, incearca sa rezolve, fara stirea acestuia, reclamatia facuta de sotia barbatului ucis in targ. Nurbanu isi pune viata in pericol, ea neavand voie sa paraseasca seraiul fara voia printului.
Printul Baiazid (Aras Bulut Iynemli) isi doreste ca fratele sau Selim sa plece din Manisa considerand ca nu merita sa fie acolo.
El afla despre greselile pe care le face Selim si pleaca la Manisa pentru a-si spiona fratele.
Ce secret ascunde Sultana Fatma si ce reactie va avea Rustem cand afla pedeapsa primita din partea Sultanului, aflati astazi, 8 mai, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “Suleyman Mangificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.

Marele vizir Rustem (Ozan Guven) se teme de decizia pe care urmeaza sa o ia Sultanul (Halit Ergenc) in ceea ce priveste incidentul cu ienicerii, stiind ca in spatele acestuia se afla Printul Mustafa (Mehmet Gunsur).



Nurbanu (Merve Boluğur), cadana trimisa de Hurrem pentru a avea grija de Printul Selim (Engin Ozturk), in sangeacul din Manisa, incearca sa rezolve, fara stirea acestuia, reclamatia facuta de sotia barbatului ucis in targ. Nurbanu isi pune viata in pericol, ea neavand voie sa paraseasca seraiul fara voia printului. Printul Baiazid (Aras Bulut Iynemli) isi doreste ca fratele sau Selim sa plece din Manisa considerand ca nu merita sa fie acolo.
El afla despre greselile pe care le face Selim si pleaca la Manisa pentru a-si spiona fratele.

Ce secret ascunde Sultana Fatma si ce reactie va avea Rustem cand afla pedeapsa primita din partea Sultanului, aflati astazi, 8 mai, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “ Suleyman Mangificul – Sub domnia iubirii ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: