Hurrem se intoarce, fara voia Sultanului, la Palat

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:16

De cand a aflat ca Printul Mustafa (Mehmet Gunsur) era sa moara din cauza caftanului, acesta fiind otravit, Suleyman (Halit Ergenc) cauta sa afle cine se face vinovat de acest lucru.

Sultana Hurrem (Vahide Percin Gordum) care se afla, din porunca Sultanului, in sangeacul din Kutahya, devine foarte furioasa cand afla ca Printul Mustafa nu a fost pedepsit de catre Suleyman, pentru indrazneala acestuia de a veni neanuntat in Capitala, si vrea, cu orice chip, sa revina in Palat, pentru a afla cum a fost posibil acest lucru.

Hurrem afla ca fiul sau, Baiazid  (Aras Bulut) o ascunde pe Huricihan (Burcu Ozberk) si il avertizeaza pe acesta ca tanara Sultana isi doreste, in realitate, sa razbune moartea parintilor sai.

In fata Sultanei Hurrem, Huricihan isi arata adevarata fata. Hurrem se intoarce in Palatul Sultanului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum va reactiona Suleyman cand afla ca Hurrem s-a reintors in Palat, fara voia sa, si ce va face Baiazid, dupa ce mama sa ii interzice sa se mai vada cu Huricihan, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod, din serialul “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, la Kanal D.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.