I-a ajuns si pe ei criza! Romii isi inchiriaza PALATELE demne de fete regale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:07

Impunatoarea vila apartine celui mai instarit rom din Lugoj, Costea Imparatul.

 Daca din exterior iti ia ochii, odata ce ii treci pragul poti spune ca ai pus piciorul intr-un castel regal... In total, imobilul are 30 de incaperi si doar sufrageria se intinde pe suprafata unui apartament de bloc cu patru camere. Peretii sunt tapetati cu lemn masiv sculptat manual, iar tavanul este poleit cu foita de aur. Baia are piese le fel de pretioase.

Daca visati sa traiti intr-o astfel de vila impunatoare, ei bine acum aveti ocazia.
La timisoara romii plecati in strainatate sunt dornici sa va primeasca la ei acasa. Evident, contra cost. Bastanii plecati in Germania, Franta si Austria recunosc ca i a cam ajuns criza din urma si au dat de frundul sacului asa ca au nevoie de bani. Unde mai pui ca e pacat de la Dumnezeu sa lasi in paragina vilele in care au investit milioane de euro?!

Obisnuiti sa traiasca pe picior mare, romii plecati in strainatate i-au dat o misiune clara liderului lor din Banat.
Sa le gaseasca posibili chiriasi...!

Sa nu va imaginati ca un om de rand si ar permite intr o viata sa inchierieze macar o luna un astfel de palat. Agentii imobiliari evalueaza pretul chiriei la 1500- 2000 de euro pe luna...echivalentul a zece garsoniere inchiriate pe marile bulevarde europene.. Nu e de mirare asadar ca romii cauta chiriasi pe masura potentei lor financiare.

Liderii clanurilor importante din Timisoara au speculat insa aceasta afacere de ani buni.
Asa au ajuns institutiile publice din Romania sa le plateasca bani grei. Oricat de mult le-ar fi afectat criza portofelele, romii dau asigurari ca nu vor renunta vara aceasta la petrecerile fastuoase cu care ne-au obisnuit.

In aceste conditii, vrand nevrand chiriasii vor lua parte la alaiul de nunta cu care s evor trezi in curtea palatelor inchiriate..



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.