I-a aparut un cos pe frunte si a facut ce face toata lumea: l-a stors. Acum regreta amarnic! E socant ce s-a intamplat cu chipul ei, uite cum arata acum aceasta fata

Autor: B.M.
Actualizat: 10 aug 2017, 11:03

Se spune ca, odata ce apare, un cos nu trebuie stors deoarece leziunea se va agrava.

Cu totii facem insa acest lucru, fara sa stim cat de grave pot fi consecintele. A aflat-o pe pielea ei Katie Wright, o tanara din Statele Unite.

Cosul ii aparuse in apropierea fruntii de ceva vreme si, din cauza ca o deranja, nu s-a putut abtine si l-a stors. Mare greseala! Dupa aproximativ o ora Katie avea intreaga fata umflata, pielea i se inrosise si simtea peste tot o senzatie de arsura.

Speriata, a mers la cel mai apropiat spital, iar acolo doctorii i-au spus ca facuse o infectie cu stafilococi. Situatia era atat de grava incat specialistii au informat-o ca ar fi putut sa orbeasca daca infectia se raspandea la creier si ochi.

Din fericire, dupa un tratament cu o crema specializata, tanara a scapat fara sechele majore. Ea si-a povestit intamplarea pe Facebook in incercarea de a trage un semnal de alarma: "Nu faceti ca mine, si ascultati mereu sfaturile medicilor! Ei stiu cel mai bine ce trebuie si ce nu trebuie facut".

Iata cum arata Katie la cateva minute dupa ce si-a stors cosul:

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.