I-a crescut pe fata o tumoare uriasa, care i-a inghitit un ochi si i-a mutat nasul din loc. Un singur medic din lume a avut curajul sa il opereze! Uite cum arata barbatul acum, dupa 4 interventii chirurgicale

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:27

Barbatul cu tumoarea uriasa de pe fata se recupereaza intr-un spital din Spania, unde lucreaza singurul doctor care s-a incumetat sa-l opereze.

Tumoarea de pe fata era atat de mare incat kenyanul Mike Koech si-a pierdut un ochi si se indrepta cu pasi repezi catre o moarte sigura. Aceasta a aparut ca o mica umflatura, care a continuat sa creasca pana cand i-a "inghitit" o jumatate de fata si i-a impins nasul si gura intr-o parte.

Chirurgii din Kenya si India au refuzat sa il opereze, speriati de marimea tumorii si de complexitatea unei eventuale operatii.

Din fericire, un medic spaniol a auzit de cazul sau, prin intermediul Crucii Rosii, si l-a adus la clinica sa din Valencia, unde l-a operat de 4 ori incepand cu 2011. Dupa ultima operatie, din octombrie 2016, Mike arata de nerecunoscut. De aceasta data, doctorul i-a indeparat resturile ochiului stang si o parte din maxilar, zona din care tumoarea se regenera dupa fiecare operatie.

La inceputul lui decembrie Koech se va intoarce acasa si isi va putea relua meseria de sofer de taxi.

Iata cum arata el acum:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”