I-a cumparat fiicei sale de doi ani o jucarie! Cand a descoperit ce inseamna inima roz desenata pe obiect, a fost in stare de soc. Femeia a povestit totul si a avertizat si pe ceilalti parinti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 04:20

La inceput, Nickie O'Kelly a fost extrem de incantata ca a reusit sa ii gaseasca o jucrie draguta pentru fiica ei in varsta de doi ani.

"M-am gandit ca este foarte draguta, mai ales ca era roz, numai buna buna pentru un copil."

Insa ceea ce a pornit ca un entuziasm, s-a dovedit a fi cel mai mare cosmar. Acum, mamica a trei copii spera sa poata sa avertizeze si celelalte mamici despre logo-ul ciudat care este printat pe o jucarie. Acela poate fi un simbol secret folosit de catre pedofili pentru a comunica intre ei.

Ingrijorarea mamicii a inceput in momentul in care fiica cea mare i-a spus ca a vazut acel simbol intr-un episod dintr-un serial care se difuza la televizor. Intr-adevar, televiziunea care a scris despre aceasta stire a verificat si a confirmat ca este vorba de acelasi simbol folosit de pedofili.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.