I-a dat BEBELUSULUI ei sa manance cartofi prajiti ca sa nu mai planga: Ce i s-a intamplat dupa 30 de ani, te va INFIORA!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 06:50

Ceea ce veti vedea in clipul urmator se intampla peste tot in lume, la ora actuala.

Cand un barbat este dus de urgenta la spital deoarece a suferit un infarct la 32 de ani, doctorul intreaba ce s-a intamplat. Ceea ce urmeaza, este o serie de flashback-uri prin viata barbatului in care vedem cum consuma cantitati enorme de mancare nesanatoasa.

Chiar si cand era bebelus, mama lui ii dadea cartofi prajiti pentru a-l potoli din plans. Faptul ca s-a expus acestui stil de viata, l-a facut sa castige cateva kilograme bune in plus, suferind si primul infarct.



Potrivit Center for Disease Control and Prevention (CDC), 34.9%  sau 78.6 million din adultii americani sunt obezi sau au un anumit tip de cancer. Americanii cheltuiesc sume enorme pentru a slabi. E foarte tentant sa mananci o ciocolata, sa bei un milkshake sau sa iti infigi dintii intr-un hamburger, dar trebuie sa ai in minte si efectele lor asupra sanatatii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: