I-a dat niste bani unei batrane care i-a spus ca doarme pe strazi. A vazut negru in fata ochilor cand a DESCOPERIT ce era de fapt!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:58

Unui barbat din Statele Unite i s-a facut mila de o batrana care cersea pe strada. Femeia spunea ca face asta pentru ca a ramas fara casa.

Tanarul i-a dat niste bani si si-a vazut mai departe de treburile sale. A observat, insa, cu stupoare ca batrana se indreapta catre o masina de fite. La inceput a crezut ca doar i se pare, ca e vreo greseala, insa, spre dezamagirea lui totala totul era adevarat. Batrana care ii spusese ca nu are casa conducea o masina de lux. A inceput sa tipe dupa ea, insa femeia a demarat masina in tromba.

Priviti reactia barbatului!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.