I-a facut o poza cu telefonul baietelului ei si a observat ca avea ceva alb in ochiul stang! La controlul medical a primit o veste trista

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 00:40

O femeie din Statele Unite a descoperit intamplator faptul ca baietelul ei, in varsta de 2 ani, suferea de o afectiune grava, care ii punea viata in pericol.

Totul a inceput dupa ce, intr-o zi obisnuita, Julie Fitzgerald a avut senzatia ca vede ceva ciudat in ochiul stang al micutului.

"Se juca impreuna cu fratele lui pe canapea iar lumina le batea direct in ochi. Cand m-am uitat cu atentie am observat ca Avery are ceva ciudat la cel stang, era ca si cum avea ceva pe fundul ochiului", spune femeia.

A inceput sa caute pe internet informatii pana cand a ajuns la un articol referitor la o femeie, care a aflat ca are cancer ocular dupa ce, intr-o poza, un ochi nu i s-a

inrosit din cauza blitz-ului, ci avea o culoare albicioasa.

Desi sotul ii spunea ca isi face griji degeaba, Julie a facut testul pozei si cu baietelul lor. Rezultatul a fost acelasi: in poza ochiul stang nu se inrosise.

Dupa ce a fost la control a primit vestea pe care o banuia: Avery avea mai multe tumori la ochiul stang, acesta fiind afectat in proportie de 75%.
Medicii nu i l-au mai putut salva, insa le-au spus parintilor ca au procedat bine venind la control, deoarece cancerul se putea extinde pana la creier.

Globul ocular a fost inlaturat iar micutul va primi o proteza.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Taguri: