I-a fost alaturi luni de zile, cat a stat in arest, si tot nu renunta! Iubita lui Mazare ii este in continuare sprijin, de nadejde

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:01

Fostul primar al orasului Constanta profita din plin de vreme si de statutul de om liber.

Indragostit al sportului de toate felurile, Mazare si-a expus, pe plaja, trupul de invdiat. Muschi bine conturati si un bronz uniform.

Imbracat ca un sportiv profesionist cu manusi, ochelari speciali si costumatie adecvata, Mazare s-a dat cu caiacul in Marea Neagra. Si-a etalat calitatile sportive.



Si nu doar atat a aratat fostul edil, ci si pe iubita lui, Roxana, cea care i-a fost alaturi in cea mai neagra perioada a vietii lui.

Iata ca blonda ii este in continuare ca un inger pazitor lui Mazare. Nici in apa nu-l lasa singur, stie ea ce stie. Fara ea, Mazare nu s-ar descurca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu Mazare a fost eliberat din arest preventiv acum o luna.

El este cercetat de procurorii DNA ca ar fi luat o mita de 9 milioane de euro de la un om de afaceri pentru a-i facilita preluarea unor contracte cu Primaria Constantei.